Graha Pena Gunadarma

Kemenangan

April 26th, 2012 | by | in | No Comments

sumber: http://www.uefa.com/uefachampionsleague/photos

Ditulis Oleh

Prihantoro → Kawulo puniko kalebet golongan "kacung kampret", dadosipun ingkang dalem corat-coret puniko namung sekedar uneg-uneg lan harapan saking kawulo alit

Lihat semua tulisan dari

Website : http://prihantoro.staff.gunadarma.ac.id

Leave a Reply